Dit is de motivatie om te blijven doen wat ik doe, iedereen helpen naar meer slaap, dankuwel voor de zeer fijne reviews

Reviews

Onze dochter werd nog 1 tot 2 keer per nacht wakker om te drinken, wat we best wel ok vonden. Maar na een periode van ziekte, had ze de gewoonte opgevat om ieder uur wakker te worden om te drinken. Na een paar weken hiervan, zaten we er echt door. Pogingen om eigenhandig deze gewoonte terug om te buigen waren niet succesvol gebleken. 

Door enkele kleine bijsturingen aan de avondroutine die Lore ons aanraadde, hebben we op een korte periode deze gewoonte volledig kunnen ombuigen. Zelfs na 2 nachten was er al een enorm verschil te merken en konden we zelf beginnen bijslapen. Nu, 2 maanden na het coachingstraject, slaapt onze dochter nog steeds de volledige nacht door. Zelfs de vakantieperiode die gepaard gaat met veel veranderingen van omgeving en routine, heeft niet gezorgd voor een terugval. Echt super! 

Soms zijn het geen wereldschokkende veranderingen die nodig zijn om heel snel je kindje goed te doen slapen. De kleine aanpassingen aan onze avondroutine die Lore voorstelde in het slaapplan op maat waren voldoende. Maar wat voor ons zeker ook belangrijk was, was de zekerheid dat we goed bezig waren dankzij Lore’s ervaring en coaching. Dit gaf ons het kleine extraatje om door te zetten, consistent te zijn en zelf geen onderlinge discussies meer te hoeven voeren over wat de juiste aanpak zou kunnen zijn. 

ouders van Jade (1jaar)

Na een jaar van nachten met slechts vier tot vijf uur slaap, vonden we Lore's kaartje bij de apotheek. Met een klein hartje maakten we een afspraak. Lore's vriendelijkheid, kijk op kinderen en aanpak gaf ons echter meteen een gerust gevoel. Tijdens de intake legde ze heel duidelijk uit wat haar een goede aanpak leek. Aanvankelijk was ik ervan overtuigd te willen stoppen met borstvoeding, maar dankzij de slaapcoaching drinkt ons dochtertje nu nog twee keer per dag op vastgelegde momenten (in plaats van vier keer per nacht). Tijdens het hele traject voelden we ons ondersteund en goed begeleid. Na elke nacht vroeg Lore even hoe het ging, gaf ze advies over de wakkertijden, de aanpak... Het was een verademing om niet de hele tijd te moeten twijfelen aan onszelf! Na de eerste moeilijke dagen, voelden we al meteen beterschap: onze dochter, die na 11 maanden nog niet één keer niet in onze armen in slaap gevallen was na een strijd van een uur, sliep vanzelf in. Nu, amper zes weken na de start van de coaching, slaapt ze gemakkelijk een nacht van elf uur, en doet ze lange dutjes waaruit ze vrolijk wakker wordt. Echt ongelooflijk om te zien hoe vrolijk en ondernemend ze is, en hoe vlotjes ze in slaapt valt in elke omstandigheid, als we het ritueel maar aanhouden.. Echt knap van haar! Tegenwoordig zwaait ze al als we haar in haar bedje leggen, "ga maar weg mama"...  Ook wij beginnen langzaam bijgeslapen te geraken :-). Dikke merci Lore, voor je geduld, geloof, goede raad en je persoonlijke maar vastberaden aanpak! Wij hebben alvast bij al onze vrienden reclame gemaakt!

          Mama's van Flo (12m)

Lily heeft gisteren weer de hele nacht doorgeslapen, ik ben haar zelfs moeten gaan wekken deze ochtend!! En deze middag in de crèche heeft ze niet geslapen, maar ze is flink stil in haar bedje blijven liggen. Ze doet het voorbeeldig, ze gaat nu ook echt heel graag slapen, wat een ommekeer seg!! <3

Bedankt Lore voor de tips en motivatie! Lily doet het echt super, het is een wereld van verschil. Zusje is nu even ziek dus ons gezin staat even op zijn kop, maar de routine, structuur en rust blijft behouden voor Lily, het doet ons gezin echt goed.

mama van Lily (2jaar)

Hi Lore, Wat een resultaat hebben wij geboekt! Elke nacht valt ze nu tussendoor wel eens wakker, maar ze valt zelf weer in slaap zonder hulp. Ze drinkt nog 1x 's nachts en slaap de laatste week 12u lang. Fijn! De dutjes overdag zijn nog wisselend qua duur, maar we komen aan voldoende slaap. Het is echt een wereld van verschil want ze is ook heel vrolijk nu. Dus heel hard dank je wel!!!

ouders van Frida (11m)

Dag Lore,

Na maanden van onderbroken nachten en een voortdurend huilende baby, kwamen we bij jou terecht. Wat een verademing! Op 2 weken tijd gingen we van 4 uur slaap per nacht, naar een volwaardige nachtrust en kunnen we overdag genieten van een uitgeruste goedgezinde baby. 

Vanaf dag 1 had ik veel vertrouwen in jou en jouw slaapprogramma. Je luisterde echt goed naar ons en hield rekening met waar wij ons zelf goed bij voelden. Ook jouw ervaring als verpleegkundige vond ik een geruststelling. Dankzij jouw continue opvolging en bijsturing, hadden we echt het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. De resultaten waren dan ook al snel merkbaar. Dikke Merci om ons zo goed te helpen! 

Ruth (mama van Florence 6m) 

Lieve Lore

met geen woorden kunnen we omschrijven hoe dankbaar wij jou zijn. De slaapcoaching was een geschenk uit de hemel. We zaten echt met onze handen in het haar, want waar waren onze goede slapers plots naartoe?
Dus zeer open minded zijn we hierin meegegaan. We vonden het wel zeer belangrijk dat het klikte, omdat we jou toch deels meenamen in ons privéleven. Voor ons voelde het onmiddellijk goed aan. We konden met al onze vragen bij jou terecht. Je vormde nooit een oordeel over onze beslissingen. Topmadam!

Nu 2 weken later staan we verder dan ooit durven dromen. Onze oudste dochter slaapt het klokje rond en wordt wakker zonder wenen. De jongste ook. soms nog eens opstaan voor een tuutje, maar dat doen we nu met plezier.

We hebben 2 vrolijke meisjes in huis dankzij voor ons kleine aanpassingen, maar wel met grote aangename veranderingen.

Dankuwel

Jolien en Tuur, mama en papa van Esmée 20m en Romy 6m

Wij kwamen via een vriendin in contact met Lore. Lore zocht namelijk nog gezinnen met slecht slapende baby's/kinderen. Mijn vriendin deelde het direct met mij aangezien ze wist dat wij al een jaar niet doorgeslapen hadden en elke nacht nog opstonden om dochterlief een fles melk te geven om haar zo terug in slaap te krijgen. Lore luisterde aandachtig naar onze verhalen en hoe wij het eerste levensjaar met onze baby beleefd hadden en welk slaap patroon we ontwikkeld hadden. We wisten wel dat we eigenlijk best geen melk meer gaven 's nacht maar hadden geen idee hoe we dit moesten weglaten, laat staan wat te doen als onze baby 's nachts dan ontroostbaar weende en niet wou slapen en we dus geen melk meer hadden als hulpmiddel. Lore stelde een plan voor om de melk af te bouwen alsook onze dochter te leren zelf in slaap te vallen en ons daarvoor niet nodig te hebben. De metamorfose was ongelofelijk. Wij die bij de start nog zeiden tegen Lore dat ze veel werk ging hebben aan ons, konden een week later met trots zeggen dat dochterlief geen melk meer dronk 's nachts en haar eerste nachten doorgeslapen had (van 19u tot 7u) zonder ons te roepen. We durfden het niet zo goed geloven en dachten dat het een toevalstreffer was. Nu zijn we een maand verder en kunnen we zeggen dan onze baby geen melk meer gekregen heeft sinds dan en hier ook niet meer achter vraagt. Alsook amper nog ons roept 's nachts; Ik was vergeten hoe zalig het is om een hele nacht gewoon onder de dons te kunnen blijven liggen en te slapen.

mama en papa van Silke, 1jaar

Ons dochter van bijna 3 jaar, was al een hele tijd een vroege vogel. Elke ochtend was ze rond 5h wakker. Nooit gedacht dat ze na 2 weken zou slapen tot 6.30 (de slaapwekker). Binnenkort worden haar amandelen uitgehaald, dus kan haar slaapkwaliteit alleen maar verbeteren. Mochten we dan terug wat moeilijkheden ervaren, mogen we Lore opnieuw even raad vragen.
Intussen konden we ook voor ons zoontje van 7,5 maand wat raad vragen. Hij was nu op zich niet zo een slechte slaper, maar hebben wel wat extra tips en trics geleerd. Door Lore hebben we hem ook in 48h zonder tuut kunnen laten, en hebben we andere sustechnieken gevonden.
We hadden een aangenaam contact, via telefoon, messenger en mails. Ze antwoordde snel op vragen die ik via messenger stuurde.
Nooit gedacht dat we met een slaapcoach als Lore, 
zo snel resultaat zouden boeken. We kunnen het alleen maar aanbevelen.

 

mama en papa van Flore 3j en Maxim 7,5m

Onze zoon was 3 jaar geworden maar kon nog steeds niet inslapen zonder dat we bij hem zaten. Elke nacht werd hij wakker en wou dan enkel in ons bed slapen. In het begin waren we sceptisch of een gewoonte van 3 jaar in enkele weken kon worden opgelost.
Het was zwaar, zeker de eerste dagen, maar Lore motiveerde ons elke dag en stuurde bij waar nodig.
Reeds na 2 weken sliep Theo de hele nacht in zijn eigen bedje!
Als we hadden geweten dat het zo een succes zou zijn hadden we het al veel langer gedaan!!
Merci Lore, we genieten keihard van onze herwonnen nachtrust!


Groetjes Charlotte en Pieter